Våra dvärgpinschertikar

Irocz Eleganta Milou -Poppis- 2012

AGHI, RLDN, RLDF, RLDA

Poppis valde vi att inte ta någon kull på då hennes kullbror utvecklade allergier. Hon tävlade agility upp till klass2 och tävlade rallylydnad i mästarklas med 1xcert sedan valde hon själv att bli pensionär från tävlinsglivet. Hennes stora nöje i livet är att ligga under en filt i soffan och mysa och följa med Tessan på äventyr som ensam hund. 
Irocz Charmerande Dorotyh -Zandi- 2010

Mamma till E-kullen.

AGD II

Tävlade agilityklass 2 uppflyttad till klass3 men vi valde att aldrig flytta upp henne då Zandi är en riktig buse och sällan vlle hon springa samma väg som oss på banan. Hon däremot hade alltid ambitionen att bryta sig ut ur alla burar på tävlingsplatserna inga burar kan hålla Zandi inlåst. Viltspår gillade hon och tog godkänt anlagsprov och ett 1:a pris i öppenklass som var den enda tävlingen vi startade i viltspår.  Hon är den gosigaste av våra dvärgpinscharar som älskar att ligga och mysa bredvid en i soffan. 
Irocz Ambitiösa Orchidee -Sessan- 2006-2019

Mamma till D-kullen

Tävlade agility klass2 och rallylydnad Mästarklass och blev sveriges första och ännu idag (2022) den enda dvärgpinschern som blivit rallylydnadschampion.

Blev årets Rallylydnadsdvärgpinscher 4år i rad fram till sin pension. Hon var en riktig prinsessa och hängde glatt med på allt men allt skulle vara på hennes villkor. Ville hon inte träna då tränade hon inte utan strövade iväg på annat så kunde man stå där och jonglera med köttbullar bäst man ville. Men när hon ville då gav hon allt.

Felicity -Flisan- 2004- 2018

Mamma till A, B, C-kullen

Tävlade agility i klass3 och blev Årets agilitydvärgpinscher 3år i rad. Agilityn gick en rasande fart och hon älskade verkligen agility. Gick bra ihop med alla och hade en ängels tålamod med valpar och barn. Hon hjälpte glatt till att uppfostra och leka med alla de andra tikarnas valpar. Hennes bästa vän var katten Sune som var ett år äldre. Sune hjälpte också till med alla valparna Flisan och Sune var ett radarpar i valpuppfostran och valpleken.

En underbar mamma till sina valpar och en underbar hund som älskade att hänga med på allt vi hittade på.
Irocz Celebra Lady Marion -Wilda- 2010-2013

Tävlade agility och var riktigt duktig och busig. Gillade utställningar bäst. Kull syster med Zandi som hon ofta hittade på upptåg och bus tillsammans med. Familjens clown.


De är djupt saknade