Valpar väntas

Svart/ vita Sheltie valpar förväntas födas slutet av februari 2024


Trassel (Lykkelycka’s Wonderwomen)

är parad med

Seppo (flaming snow's must be true to your heart)


Vi hoppas på valpar med bra arbetsmotor, energi och fin mentalitet.


Trassel är en tik med lugn mentalitet men ändå en tuff hund med integritet som inte backar för utmaningar. Trassel har en riktigt bra arbetsmotor. Hemma är hon lugn och har en tydlig av och på knapp. Umgås med våra höns och kaniner med lugn vänlighet. Trassel älskar att träna och det spelar inte så stor roll vad. Även om agility är det som hon är bäst på och är Svensk agility och hopp Champion. Trassel har kvalat till Agility SM 2023-2024. Trassel tränar även lydnad och är uppflyttad till lydnadsklass2. Tävlar aktivt i rallylydnad och är Svensk rallylydnads Champion. Trassel har kvalat till rallylydnads SM 2022-2023-2024. Gjort BPH med skott. Trassels första kull har alla fyra A eller B-Höfter och fria armbågar ED 0/0 och tränar och tävlar agility. Trassel har många agilityaktiva släktingar i stamtavlan och både mor och far tävlade aktivit klass3.


Seppo är en trevlig och lugn hane som bor i Finland han har mest ägnat sig åt Utställning då det är hans ägares intresse. Han är Estniskt - Lettisk - Litauisk utställningschampionat. Baltic Champion. Han gillar att jobba och han tränar även lydnad och han har en tydlig på och av knapp. När han tränar så är han -all for it. Han är även DNA testad fri +/+. Har HD index-113 i Finland Han har tidigare kullar där avkommorna som är röntgade har A eller B höfter och fria armbågar ED 0/0. Många duktiga agilityhundar i stamtavlan. Bland andra Farfar och morfar tävlar agilityklass3. Finns även många imponerande agilityhundar som släktingar till hundar i stamtavlan.


Vi hoppas och tror att den här kombinationen ger riktigt roliga tränings- och tävlingskompisar som kan förgylla sina aktiva familjers liv.