Våra dvärgpinschertikar

Irocz Ambitiösa Orchidee -Sessan- 2006-2019

Mamma till D-kullen

Tävlade agility klass2 och rallylydnad Mästarklass och blev sveriges första och ännu idag (2022) den enda dvärgpinschern som blivit rallylydnadschampion.

Blev årets Rallylydnadsdvärgpinscher 4år i rad fram till sin pension. Hon var en riktig prinsessa och hängde glatt med på allt men allt skulle vara på hennes villkor. Ville hon inte träna då tränade hon inte utan strövade iväg på annat så kunde man stå där och jonglera med köttbullar bäst man ville. Men när hon ville då gav hon allt.
Felicity -Flisan- 2004- 2018

Mamma till A, B, C-kullen

Tävlade agility i klass3 och blev Årets agilitydvärgpinscher 3år i rad. Agilityn gick en rasande fart och hon älskade verkligen agility. Gick bra ihop med alla och hade en ängels tålamod med valpar och barn. Hon hjälpte glatt till att uppfostra och leka med alla de andra tikarnas valpar. Hennes bästa vän var katten Sune som var ett år äldre. Sune hjälpte också till med alla valparna Flisan och Sune var ett radarpar i valpuppfostran och valpleken.

En underbar mamma till sina valpar och en underbar hund som älskade att hänga med på allt vi hittade på.

Irocz Celebra Lady Marion -Wilda- 2010-2013

Tävlade agility och var riktigt duktig och busig. Gillade utställningar bäst. Kull syster med Zandi som hon ofta hittade på upptåg och bus tillsammans med. Familjens clown.


De är djupt saknade